Δύο εργαζόμενοι στον τομέα αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ τραυματίστηκαν εν ώρα εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εργαζόμενοι τραυματίστηκαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 12 προς Παρασκευή 13 Γενάρη, όταν κατά την διάρκεια εργασιών που πραγματοποιούσαν σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην οδό Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι, αναβάτης μηχανής έχασε τον έλεγχο, με την μηχανή να σύρεται στο οδόστρωμα και να τραυματίζει τους δύο εργαζόμενους.

Οι δύο εργαζόμενοι που τραυματίστηκαν ήταν μέλη τριμελούς συνεργείου εργασιών της ΕΥΔΑΠ (ένας εξ αυτών ήταν οδηγός του αποφρακτικού οχήματος). 

Και οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με τον έναν να φέρει συντριπτικά κατάγματα στο δεξί του πόδι και τον άλλο να φέρει κατάγματα στο δεξί γόνατο και στον αριστερό αστράγαλο.

Η Ενιαία Συνδικαλιστική Κίνηση (ΕΣΚ) ΕΥΔΑΠ καταγγέλλει ότι τα συνεργεία εργασιών αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ είναι υποστελεχωμένα, και ότι απαιτείται σε τέτοιου είδους εργασίες σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας να υπάρχει επιπλέον προσωπικό και μέσα για την ομαλή και ασφαλή εκτροπή της κυκλοφορίας.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ