Τη ζωή του έχασε ξαφνικά σήμερα Τετάρτη ένας οδηγός εν ώρα εργασίας στα εργοτάξια της Αμβρακίας Οδού, σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο Οδηγών Αγρινίου, τα οποία «εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου συναδέλφου». 

Όπως αναφέρουν, «ο ξαφνικός και απροσδόκητος χαμός του συναδέλφου μας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των εργαζομένων στις μεταφορές που έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της εργασίας. Το άγχος της καθημερινότητας σε συνδυασμό με τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας και την πίεση στους χώρους δουλειάς, ταυτόχρονα με τις χαμηλές αμοιβές και συνολικότερα την έλλειψη μέτρων ασφαλείας στον χώρο εργασίας μαζί με άλλους παράγοντες οδηγούν τον μακρύ αυτό κατάλογο να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα».

«Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μία καλύτερη ζωή για όλους τους εργαζόμενους και για να σταματήσουν οι συνθήκες εργασίας στους χώρους δουλειάς να αποτελούν παράγοντα θανάτου για τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους», καταλήγουν.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ