Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον δήμο Ιάσμου, με διαστάσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τα στενά όρια του δήμου αλλά και τις αρμοδιότητες ενός αυτοδιοικητικού παράγοντα, όπως αποκλειστικά η aftodioikisi.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας. Ο δήμαρχος,  μέλος της Μουσουλμανικής μειονότητας, λειτουργώντας ως εγχώριος …Ερντογάν προχώρησε στην απόλυση εργαζόμενων με τις πρωτοφανείς κατηγορίες περί «εγχώριων τρομοκρατών» και «Γκιουλενιστών»!

Συγκεκριμένα, ο μουσουλμάνος δήμαρχος Οντέρ Μουμίν με απόφαση του – όπως αυτή έγινε γνωστή μέσω της σελίδας του δήμου Ιάσμου στο Facebook – απέλυσε εργαζόμενο προγράμματος Κοινωφελούς Εργασία («διέκοψε την συνεργασία» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση) με τον ισχυρισμό ότι ανήκει στην «τρομοκρατική οργάνωση» όπως την χαρακτηρίζει FETÖ. Πρόκειται για την οργάνωση των  «Γκιουλενιστών», δηλαδή των οπαδών του μουσουλμάνου ιερωμένου Φετουλάχ Γκιουλέν, τους οποίους το καθεστώς Ερντογάν – και μόνο αυτό –  έχει χαρακτηρίσει ως «τρομοκρατική οργάνωση».

Συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα του δήμου στο FB αναφέρεται:

«Ο Δήμαρχος Ιάσμου ως Προϊστάμενος των υπηρεσιών :

Αποφασίζει & διακόπτει, άμεσα & από σήμερα, τη σύμβαση εργασίας (Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας) του Νιαζή ΧΑΣΑΝ του Αλή, για σπουδαίο υπηρεσιακό λόγο – Ισχυρές ενδείξεις συμμετοχής στην τρομοκρατική οργάνωση FETÖ».

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ