Ανάρτηση του ηθοποιού Τάκη παπαματθαίου

‘Εσείς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ..

Γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή.Μην κάνετε την στρουθοκάμηλο.Δεν σας φταίει η απλή αναλογική,ούτε τα μίντια,ούτε η νοθεία,ούτε ο ελληνικός λαός.

‘Ας κάνατε πρώτα εσείς την δουλειά σας όπως άρμοζε.

Δεν είναι βλάκας ο ‘Ελληνας,τον υποτιμήσατε και αδιαφορήσατε,δεν είχατε επαφή με την κοινωνία..αντίθετα,σνομπισμός και αλαζονεία,σας έζησα,ναί ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ. ‘Αλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τή χάρη..

Δέν είναι έτσι οι αριστεροί.Δέν είναι έτσι ένα αριστερό κόμμα.Μιά λέσχη,ένα κλάμπ κλειστό,πριβέ,ένα Βυζάντιο με ίντριγκες και συνομωσίες..

Κι εσένα Πρόεδρε ο χώρος του κέντρου στις εκλογές του ’19 σου έδωσε ένα δυνατό ποσοστό γιά να προχωρήσεις.Αλλά αδράνησες και έχασες τον προσανατολισμό σου μπερδεμένος κι εσύ στους λαβύρινθους της Κουμουνδούρου.

Τέσσερα χρόνια δεν συναντηθήκαμε ποτέ,ούτε για την τυπική 3λεπτη συνάντηση,όπως είχες εξαγγείλει,ως δημοκρατικό δικαίωμα για όλους,παρόλο τα πενήντα τηλέφωνα μου στους γραμματείς και φαρισαίους,ούτε και στα e-mail.!!

‘Οταν λοιπόν εμένα ως μέλος του κόμματος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης(αλήθεια αυτό τό όργανο πώς θάφτηκε έτσι και εν πάσει περιπτώσει ,γιατί το κάνατε;) μου φέρεστε έτσι,ίδια νοοτροπία είναι και πρός τους ‘Ελληνες πολίτες..’Εχει αξία η ζωντανή επαφή με τον κόσμο,,έξω στην κοινωνία,στους δρόμους,στο περπατητό,στα μαγαζιά,στους εργαζόμενους,στους καταστηματάρχες,στα προβλήματά τους,αντιπολίτευση είσασταν .

Τέλος αντί να ονοματίσω πρόσωπα,δεν είναι του παρόντος,που καταφέρανε τελικά να μου κόψουνε την χαρά και τον ενθουσιασμό μου που είμαι Συριζαίος,προτιμώ να εκφράσω την εκτίμησή μου για ανθρώπους που γνώρισα όπως την Σία Αναγνωστοπούλου,την Ρένα Δούρου,την Μαρία Κανελοπούλου,τον Πάνο Λάμπρου και βέβαια τον Κώστα ‘Αρβανίτη.

Και άν με χρειαστείτε ποτέ,φωνάξτε με !(το αστείο της ημέρας !)..αλήθεια,τί κρίμα..

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ