Η είδηση του θανάτου του 40χρονου μηχανικού – που καταπλακώθηκε σε εργαστικό δυστύχημα στην κεντρική στοά των Μεταλλείων Βωξίτη της ΙΜΕΡΥΣ – έχει βυθίσει στην θλίψη την τοπική κοινωνία στη Λαμία.
Πατέρας ενός κοριτσιού, μόλις ενός έτους, είναι ο άτυχος 40χρονος Κωνσταντίνος Αργύρης, που βρήκε φρικτό θάνατο μετά την πτώση βράχου μέσα στην κεντρική στοά των Μεταλλείων Βωξίτη της ΙΜΕΡΥΣ κοντά στο χωριό Βάριανη, στο 51ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας- Άμφισσας.

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν χρόνια στα συγκεκριμένα μεταλλεία ως μεταλλειολόγος – μηχανικός, ενώ είχε συνδέσει την ζωή του με την συγκεκριμένη επιχείρηση – και πριν δυο χρόνια είχε συμμετάσχει σε ντοκιμαντέρ του STAR κεντρικής Ελλάδας μιλώντας για την δουλειά στις υπόγειες στοές, την επικινδυνότητα, τα μέτρα ασφαλείας, τις συνθήκες εργασίας, αλλά και τον τρόπο εξόρυξης του βωξίτη.

Ο άνδρας που περιγράφεται από φίλους και γνωστούς ως εργατικός, πρόσχαρος, λάτρης των σπόρ και των μηχανών, παντρεύτηκε στις 27 του περασμένου Αυγούστου την αγαπημένη του Βάσια που είχε γνωρίσει στα μεταλεία. Την ίδια ημέρα είχαν βαφτίσει και την κορούλα τους που είχε γεννηθεί πριν λίγους μήνες.

Δείτε το απόσπασμα με τον 40χρονο Κωνσταντίνο

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ