Σε σοβαρή κατάσταση ο 37χρονος εργάτης που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια ξυλουργικών εργασιών σε επιχείρηση στη Λυγαριά το απόγευμα της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου.

Ο εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει ακόμα κρίσιμη καθώς έχει χτυπήσει σε ζωτικά όργανα.

Την προανάκριση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του εργατικού ατυχήματος και του τραυματισμού του 37χρονου έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της Πύλης. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, άμεσα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και αυτοψία από την Επιθεώρηση Εργασίας στην επιχείρηση για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τυχόν παραβάσεις.

Υπενθυμίζεται πως λιγότερο από δύο μήνες πριν, στις 27 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα, εργάτης που βρισκόταν πάνω σε σκαλωσιά στον εξωτερικό χώρο εργοστασίου, βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 10 μέτρων.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ