More

  Silver Alert: Παραδέχονται ότι άφησαν τους εργαζόμενους χωρίς Δώρο Χριστουγέννων

  «Η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους, όντως δεν έγινε μέσα στη νόμιμη προθεσμία, αυτή της 21ης Δεκεμβρίου»

  Ομολόγησε η διοίκηση της κοινωφελούς οργάνωσης (μη κερδοσκοπικό σωματείο) Silver Alert, ότι οι εργαζόμενοι στον γνωστό ιστότοπο τηλεειδοποίησης έμειναν χωρίς δώρο Χριστουγέννων.

  Παραδέχθηκαν ότι η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους, όντως δεν έγινε μέσα στη νόμιμη προθεσμία, αυτή της 21ης Δεκεμβρίου, επιβεβαιώνοντας και το σχετικό ρεπορτάζ της «Αυγής».

  Το ΔΣ της κοινωφελούς οργάνωσης (μη κερδοσκοπικό σωματείο) Silver Alert, μέσα από ανακοίνωσή του παραδέχθηκε τόσο ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για μήνες και βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας όσο και ότι δεν πληρώθηκαν στην ώρα τους το Δώρο που δικαιούνταν.

  Ωστόσο το ΔΣ του Silver Alert επέλεξε μέσα από την ανακοίνωσή του να τα βάλει με την «Αυγή» που ανέδειξε το ζήτημα με φρασεολογία που δεν τιμά τον κοινωνικό ρόλο του μη κερδοσκοπικού σωματείου.

  Επίσης επικαλείται το επιχείρημα ότι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι ήταν ενήμεροι για την μεταχρονολογημένη καταβολή του Δώρου κατηγορώντας τους ότι «αρνήθηκαν να δώσουν στον Οργανισμό περιθώριο 6 ημερών».

  Χαρακτηριστικά αναφέρουν «Όσον αφορά τώρα το επίμαχο ζήτημα της καταβολής του Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους, όντως δεν έγινε μέσα στη νόμιμη προθεσμία, αυτή της 21ης Δεκεμβρίου. Όμως τα περί «εξαφάνισης» του προέδρου του Οργανισμού, είναι όχι μόνο ανυπόστατα, αλλά και συκοφαντικά. Κανείς ποτέ δεν επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά ή έστω με ηλεκτρονική αλληλογραφία.

  Η αλήθεια είναι ότι οι εργαζόμενοι είχαν ενημερωθεί από την υπεύθυνη προσωπικού, για την ακριβή (καθυστερημένη) ημερομηνία καταβολής του Δώρου τους, δηλ. την 28η Δεκεμβρίου, η οποία και έγινε, αρνήθηκαν όμως να δώσουν στον Οργανισμό περιθώριο 6 ημερών».

  Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του οργανισμού η Γραμμή Ζωής

  «Σχετικά με τα ανυπόστατα στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή στο φύλλο της 28/12/2021, τα οποία αναπαράγονται τις τελευταίες ώρες από κάποια άλλα μέσα ενημέρωσης, αναφορικά με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Εθελοντικού Οργανισμού ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ και διοικητή της Υπηρεσίας SILVER ALERT, κ. Γεράσιμου Κουρούκλη και περί δήθεν «εξαφάνισής» του και ανάλγητης συμπεριφοράς προς εργαζομένους του Οργανισμού, το Δ.Σ. επιθυμεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αμυνόμενο στις συκοφαντίες κατά του προέδρου του και συνολικά του Οργανισμού.

  Η αλήθεια είναι ότι η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, είναι ένας Εθελοντικός Οργανισμός που δεν επιχορηγείται από το κράτος και στηρίζεται οικονομικά μόνο στις δωρεές των απλών πολιτών και σε χορηγίες Ιδρυμάτων και εταιριών με κοινωνική ευαισθησία.

  Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια, λόγω της υγειονομικής κρίσης που έπληξε και οικονομικά ολόκληρη την κοινωνία μας, αλλά και εξ αιτίας του γεγονότος ότι οι δωρεές και χορηγίες είναι ανισοβαρείς στην χώρα μας, οι οικονομικές εισροές στον Οργανισμό μας ήταν σχεδόν πάντα ελάχιστες και ανεπαρκείς.


  Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα, ο πρόεδρος κ. Γεράσιμος Κουρούκλης, στήριξε και στηρίζει την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ και του SILVER ALERT, μόνος, χρηματοδοτώντας τον Οργανισμό από προσωπικούς του πόρους και την προσωπική του περιουσία.

  Λόγω σημαντικού, μη αναμενόμενου γεγονότος, μέσα στο καλοκαίρι του 2021, ο κ. Κουρούκλης απώλεσε πρόσκαιρα σημαντικούς οικονομικούς πόρους, με αποτέλεσμα ο Οργανισμός να περιέλθει σε δεινή ταμειακή δυσχέρεια και να αδυνατεί να εξυπηρετήσει τη μισθοδοσία των εργαζομένων.

  Παρά το ότι οι προσπάθειες εξεύρεσης πόρων δεν σταμάτησαν ποτέ, κάποιοι εργαζόμενοι προχώρησαν μέσα στο φθινόπωρο του 2021 σε επίσχεση εργασίας, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του Οργανισμού.

  Η αλήθεια είναι, ότι παρά τα προβλήματα, η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ συνέχισε να λειτουργεί με ελάχιστο προσωπικό, με εθελοντές και μέλη, ώστε οι υπηρεσίες της να ανταποκρίνονται στους σκοπούς της και ειδικά το SILVER ALERT να μην σιγήσει ούτε μέρα.

  Όσον αφορά τώρα το επίμαχο ζήτημα της καταβολής του Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους, όντως δεν έγινε μέσα στη νόμιμη προθεσμία, αυτή της 21ης Δεκεμβρίου. Όμως τα περί «εξαφάνισης» του προέδρου του Οργανισμού, είναι όχι μόνο ανυπόστατα, αλλά και συκοφαντικά. Κανείς ποτέ δεν επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά ή έστω με ηλεκτρονική αλληλογραφία.

  Η αλήθεια είναι ότι οι εργαζόμενοι είχαν ενημερωθεί από την υπεύθυνη προσωπικού, για την ακριβή (καθυστερημένη) ημερομηνία καταβολής του Δώρου τους, δηλ. την 28η Δεκεμβρίου, η οποία και έγινε, αρνήθηκαν όμως να δώσουν στον Οργανισμό περιθώριο 6 ημερών.

  Η αλήθεια είναι, ότι στη συγκεκριμένη ημερομηνία, έγινε η καταβολή του οφειλόμενου Δώρου και δεδουλευμένων στους εργαζόμενους. Η καταβολή επετεύχθη με μία ακόμη δωρεά του προέδρου προς τον Οργανισμό, με χρήματα από την εκποίηση προσωπικής του περιουσίας, για μία ακόμη φορά.

  Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο συντάκτης του επίμαχου και σκανδαλοθηρικά διατυπωμένου άρθρου όσο και τα μέσα ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν τα διάφορα συκοφαντικά δημοσιεύματα της εφημερίδας Αυγή, δεν έχουν επικοινωνήσει με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, για να διασταυρώσουν την «είδηση» της «εξαφάνισης» του προέδρου και τις πτυχές της ιστορίας.

  Θεωρούμε απαράδεκτο, αβασάνιστα να σπιλώνεται και να διασύρεται δημόσια ένας άνθρωπος που έχει δώσει τη ζωή του και την περιουσία του για τη Γραμμή Ζωής και την υπηρεσία SILVER ALERT, για τους ανήμπορους συνανθρώπους μας .

  Η προσβολή και ο διασυρμός τέτοιου μεγέθους και μάλιστα με λέξεις σκανθαλοθηρικές για να προκαλέσουν εντύπωση με συγκεκριμένο στόχο να κλονίσουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του προέδρου Γεράσιμου Κουρούκλη, υπαγορεύουν στον πρόεδρο κ. Γεράσιμο Κουρούκλη την μοναδική οδό αυτήν της Δικαιοσύνης. Ήδη οι δικηγόροι του κ. Γεράσιμου Κουρούκλη ενεργούν για την αντίκρουση αυτών των ψευδών πληροφοριών. Τα δικαστήρια πλέον θα βάλλουν τον κάθε συκοφάντη στην θέση του προκειμένου να αποκατασταθεί η τιμή, η υπόληψη και το κύρος του.

  Παράλληλα αναμένουμε και απαιτούμε αποκατάσταση της αλήθειας, επικαλούμενοι τη δημοσιογραφική δεοντολογία και το ηθικό ανάστημα των δημοσιογράφων και των μέσων που δημοσίευσαν και αναπαρήγαγαν αβασάνιστα τα δήθεν «γεγονότα».

  Το Δ.Σ. »

  Sourceleft.gr
  - Advertisement -spot_img

  Leave a reply

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ