Πορεία πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της ΠΟΕ – ΟΤΑ στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ αλλά και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων. Η κινητοποίηση γίνεται μετά το πρόσφατο εργατικό δυστύχημα στο Ξυλόκαστρο με θύμα 45χρονη μητέρα πολύτεκνης οικογένειας.

Η πορεία κατευθύνεται προς το υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15), όπου και θα ζητηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη.

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) αποφάσισε την διεξαγωγή 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας για την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 και καλεί τους εργαζόμενους όλων των Δήμων της χώρας να λάβουν μέρος αγωνιστικά και δυναμικά, προκειμένου να καταδικάσουν, αφενός την άκρως επικίνδυνη απαξίωση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την κυβέρνηση και τους Αιρετούς και αφετέρου την εγκληματική αδιαφορία στη λήψη των απαιτούμενων μέτρων για την αποφυγή των Εργατικών Ατυχημάτων και την απώλεια ανθρώπινων ζωών», τονίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ