Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας είχαν εδώ και εβδομάδες την υποψία ότι στέλεχος της διοίκησης με κάποιον τρόπο παρακολουθεί ακόμη και τα βράδια τις κινήσεις τους. Μέχρι που έγινε έφοδος πριν μερικές ημέρες, και τότε δεν υπήρχε παρά μόνο μία εξήγηση. «Οτι, προφανώς, με κάποιο λογισμικό έχει συνδέσει τις κάμερες ασφαλείας με το κινητό του τηλέφωνο» κι έτσι έχει… 24ωρη «γνώση» όσων συμβαίνουν.

«Φαίνεται πως εκείνο το βράδυ παρατήρησε ότι απουσίαζαν άτομα από τα εξωτερικά ιατρεία και αποφάσισε να κάνει το «ντου»! Ηταν, δε, τόσο βιαστικός, που εμφανίστηκε… με τις πιτζάμες, φορώντας μόνο ένα μπουφάν από πάνω. Ηταν ολοφάνερο πως είχε δει ότι απουσίαζαν άτομα και έσπευσε για να ελέγξει. Και φυσικά για να προλάβει, μήπως στο μεταξύ επέστρεφαν, δεν σπατάλησε χρόνο να ντυθεί και μας ήρθε με τις πιτζάμες» δηλώνει στην «Πελοπόννησο», γνωστός συνδικαλιστής.

Το θέμα έχει ήδη λάβει διαστάσεις στο Νοσοκομείο και στους «διαδρόμους» εργαζόμενοι το αντιμετωπίζουν «χιουμοριστικά». Αλλοι, πάλι, θεωρούν πολύ σοβαρό το γεγονός διοικητικό στέλεχος να παρακολουθεί τις κινήσεις όλων… εξ αποστάσεως!

«Δηλαδή, ούτε τουαλέτα δεν μπορεί να πάει κάποιος; Δεν γνωρίζει ότι η όποια απουσία θα είναι σίγουρα δικαιολογημένη, αφού το καθημερινό βάρος είναι τεράστιο, οπότε ειδικά από αυτό το ‘’πόστο’’ δεν δικαιολογείται η όποια αδικαιολόγητη απουσία»; αναρωτιούνται.

Οι εργαζόμενοι έχουν ενημερώσει τους συνδικαλιστές τους προκειμένου να υπάρξει επίσημη καταγγελία και να διερευνήσουν αν κάτι τέτοιο προβλέπεται από το καταστατικό λειτουργίας.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ