Την ανάγκη να μετατραπούν άμεσα σε αορίστου χρόνου όλες οι συμβάσεις των εργαζόμενων, τονίζει το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, μέλη του οποίου βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων που εδώ και χρόνια βρίσκονται όπως είπαν σε ομηρία, καλύπτοντας ωστόσο πάγιες και διαρκείς ανάγκες

Με συνθήματα συμπαράστασης στους 180 εργαζόμενους σε καθαριότητα και σίτιση που απειλούνται με απόλυση στο ΠΑΓΝΗ, εργαζόμενοι του νοσοκομείου προχώρησαν σε συγκέντρωση έξω από το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, όπου εκείνη την ώρα εκδικαζόταν η προσφυγή των συμβασιούχων εργαζομένων.

Την ανάγκη να μετατραπούν άμεσα σε αορίστου χρόνου όλες οι συμβάσεις των εργαζόμενων, τονίζει το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, μέλη του οποίου βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων που εδώ και χρόνια βρίσκονται όπως είπαν σε ομηρία, καλύπτοντας ωστόσο πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Στο πλευρό των εργαζομένων σε καθαριότητα και σίτιση στο ΠΑΓΝΗ που απειλούνται όπως τόνισαν με απόλυση, βρίσκεται το Σωματείο των Εργαζομένων, το οποίο προχώρησε σε συγκέντρωση συμπαράστασης στη δικαστική προσφυγή των συμβασιούχων εργαζομένων.

Όπως τόνισαν εργαζόμενοι, αντί η κυβέρνηση να προχωρήσει στην άμεση ανανέωση όλων των συμβάσεων και τη μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου, προχωρά στην απόλυση τους και στη μεταφορά όλων αυτών των κρίσιμων υπηρεσιών σε εργολάβους.

Όπως έκαναν σαφές, οι 180 εργαζόμενοι σε καθαριότητα και σίτιση καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ενώ τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν βουλευτές του Ηρακλείου οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ