Δεκάδες «εργάτριες του σεξ» έχουν κατακλύσει το ελβετικό θέρετρο του Νταβός για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πλούσιους και ισχυρούς αυτή την εβδομάδα – με κάποιους να λέγεται ότι χρεώνουν έως και 2.500 δολάρια τη βραδιά….

Κάθε χρόνο, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φιλοξενεί μια πενθήμερη συγκέντρωση με CEO, αξιωματούχους, καπετάνιους της βιομηχανίας και προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης για να συζητήσουν σημαντικά παγκόσμια ζητήματα.

Μια ιερόδουλη που ακούει στο όνομα «Λιάνα» είπε στη γερμανική εφημερίδα Bild ότι παρέχει συχνά υπηρεσίες σε έναν Αμερικανό συμμετέχοντα στο Νταβός που πληρώνει 750 δολάρια την ώρα — ή 2.500 δολάρια για να περάσει όλη τη νύχτα

Πρόσθεσε ότι ντύνεται με επαγγελματικά ρούχα για να συνδυάζεται με το πλήθος στη συγκέντρωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Επιπλέον, διαχειρίστρια υπηρεσίας συνοδών με έδρα την ελβετική πόλη Aargau, η οποία βρίσκεται περίπου 100 μίλια μακρυά από το Νταβός, δήλωσε ότι δέχθηκε κρατήσεις για 11 ραντεβού και 25 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος. «Κάποιοι κάνουν επίσης κράτηση για συνοδούς για τους εαυτούς τους και τους υπαλλήλους τους για πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου», είπε ο υπεύθυνος υπηρεσιών συνοδείας. Υπενυθυμίζεται ότι στην τελευταία διοργάνωση του Φόρουμ, το 2020, ένας Ελβετός αξιωματούχος είχε δηλώσεις στους Times του Λονδίνου ότι το λιγότερο 100 ιερόδουλες ταξίδεψαν στο Νταβός ενόψει των εργασιών του συνεδρίου….

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ