More

    Νεκρός εργαζόμενος στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

    Ένας 59χρονος εργαζόμενος βρέθηκε νεκρός από συνάδελφό του κατά την αλλαγή βάρδιας στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά στο Χαϊδάρι, χθες (9/2) το βράδυ.

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη της Λιμενική Αρχής Σκαραμαγκά και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, με το οποίο οποίο ο 59χρονος διακομίστηκε στο «ΘΡΙΑΣΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκαραμαγκά διενεργεί σχετική προανάκριση και πατήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

    Η ενημέρωση του λιμενικού:
    Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκαραμαγκά ότι 59χρονος εργαζόμενος, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, κατά την αλλαγή βάρδιας από τον αντικαταστάτη του.
    Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενική Αρχής και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, με το οποίο οποίο ο ανωτέρω διακομίστηκε στο «ΘΡΙΑΣΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
    Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκαραμαγκά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

    - Advertisement -spot_img

    Leave a reply

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ