Σε δεύτερη απόλυση εργαζομένου μέσα σε λίγες ημέρες, προχώρησε η εργοδοσία της Rivulis – Eurodrip στα Οινόφυτα, συνεχίζοντας το όργιο αυθαιρεσίας και τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει, φτάνοντας στο σημείο να υποβάλλει μηνύσεις και αγωγές στο επιχειρησιακό σωματείο, σε συνδικάτα, σε συνδικαλιστές και εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων στη Rivulis – Eurodrip, η εργοδοσία μετά την παράνομη και εκδικητική απόλυση του προέδρου του σωματείου, Γιώργο Νικολάου, προχώρησε και σε νέα απόλυση εργαζομένου.

«Η νέα απόλυση, έγινε μετά την εργατική διαφορά στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας στη Θήβα, όπου καταρρίφθηκαν οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί της εργοδοσίας και αποδείχθηκε ότι δεν αποτελούν σπουδαίο λόγο για την απόλυση του Προέδρου. Αποδείχτηκε πως η πραγματική αιτία για την απόλυση και συκοφάντηση του είναι η συνδικαλιστική του δράση. Αποδείχτηκε ότι στο στόχαστρό της η εταιρείας έχει όλους μας, για να επιβάλλει “σιγή νεκροταφείου” και να χτυπήσει το δικαίωμα μας να οργανωνόμαστε και να διεκδικούμε. Η ίδια η εργοδοσία απέδειξε ότι είναι τόσο αδίστακτη, που για να “καλύψει” τα ψεύδη της για την παράνομη απόλυση του Προέδρου, δεν έχει σε τίποτα να απολύει κι άλλους συναδέλφους, δεν υπολογίζει τα βάσανα και τις ζωές εργαζομένων και οικογενειών», τονίζει το Σωματείο στην ανακοίνωσή του.

Παράλληλα καταγγέλλει τη στάση εργοδοσίας και το όργιο τρομοκρατίας που εξαπέλυσε σε εργαζόμενους, εκπροσώπους συνδικάτων και όλους όσοι βρέθηκαν στην πύλη του εργοστασίου στην απεργιακή κινητοποίηση της περασμένης Δευτέρας. Χαιρετίζει την πλατιά έκφραση αλληλεγγύης και δηλώνει την αποφασιστικότητα για συνέχιση του αγώνα μέχρι να ανακληθούν οι απολύσεις.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ