Απέλυσε δυο συνδικαλιστές που πρωτοστατούν στον αγώνα κατά των απολύσεων η εργοδοσία στη «Μαλαματίνα». 

Συγκεκριμένα, απέλυσε τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της «Μαλαματίνα» και πρόεδρο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, Γιάννη Φραγκίδη και τον πρόεδρο του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη. 

«Οι απολύσεις δε θα περάσουν!» τονίζει το ΠΑΜΕ και καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας της «Μαλαματίνα» που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε πριν λίγο στις απολύσεις.

Διαμαρτυρία την Πέμπτη στο υπουργείο Εργασίας 

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις αύριο Πέμπτη στις 5.30 μ.μ. σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας.

«Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στη “Μαλαματίνα” που αγωνίζονται πολύμορφα όλο αυτό το διάστημα διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων 15 συναδέλφων και την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ, θα πέσει στο κενό!» σημειώνει και προσθέτει:

«Μετά την καταστολή, τα ΜΑΤ, τα χημικά επιχειρούν με τις απολύσεις συνδικαλιστών να σβήσουν τις αγωνιστικές φωνές και διεκδικήσεις! Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Τώρα χρειάζεται να εκφραστεί ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον αγώνα των συναδέλφων μας στη “Μαλαματίνα”».

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ