Λαβράκια έβγαλαν οι αρχές και τα στελέχη της ΑΑΔΕ σε κέντρα διασκέδασης
Του “κορονοϊού” έγινε στα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν κέντρων διασκέδασης όπου πλήθος πολιτών έσπευσε να γιορτάσει όπως αποκάλυψαν οι έρευνες.
Συγκεκριμένα «λαβράκια» έβγαλαν οι αρχές και τα στελέχη της ΑΑΔΕ, διαπιστώνοντας αρχικά πως αρκετά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων δύο πάρα πολύ γνωστών στα οποία συρρέει παραδοσιακά πλήθος κόσμου, στο Γκάζι, όχι απλώς δεν μεριμνούσαν για την τήρηση των μέτρων και δεν ήλεγχαν πιστοποιητικά αλλά είχαν ανοίξει διάπλατα τις πόρτες τους ώστε να μπορεί να εισέρχεται όποιος επιθυμεί.
Στην έφοδο των αρχών που ακολούθησε, θαμώνες προσπαθούσαν είτε να κρυφτούν σε πατάρια και κάτω από τραπέζια είτε να αποχωρήσουν άμεσα από το κατάστημα προκειμένου να μην διαπιστωθεί η απάτη τους.