More

  Καταγγελία της Ενωτικής Κίνησης σε βάρος του Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου – Προσφυγή στη δικαιοσύνη

  Καταγγελία της Ενωτικής Κίνησης σε βάρος του Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου – Προσφυγή στη δικαιοσύνη

  Στη δικαιοσύνη προτίθεται να προσφύγει η Ενωτική Κίνηση, μετά την απόφαση κι ανάκληση απόφασης του Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Ντόκου, σχετικά με την ανάθεση προσωρινών καθηκόντων Αναπληρώτριας προϊσταμένης Νοσηλευτικού Τομέα στη Τσιώμου Φούλη και την ανάκληση της απόφασης αυτής, 14 ημέρες μερά.

  Όπως αναφέρεται στην καταγγελία:

  Μία σοφή Ελληνική παροιμία λέει «Θαύμα Θαύμα τρείς ημέρες το μεγάλο μια εβδομάδα’.
  Στην περίπτωση του κ. Ντόκου το θαύμα του κράτησε δύο εβδομάδες.
  Πιο συγκεκριμένα στις 14-9-2021 αποφάσισε την ανάθεση προσωρινών καθηκόντων Αναπληρώτριας προϊσταμένης Νοσηλευτικού Τομέα στη Συνέδελφο Τσιώμου Φούλη και στις 28-9-2021 ξανααποφάσιζε την ανάκληση της απόφασης του ( σύρθηκε και παρασύρθηκε ξανά…) μέσα από ένα κατεβατό 22 παραπομπών σε νόμους, άρθρα, αποφάσεις, έγγραφα (σχετικά και άσχετα)προκειμένου να δικαιολογήσει μία πρωτοφανή στα χρονικά του νοσοκομείου αλλά και της Ελληνικής Επικράτειας απαράδεκτη απόφαση.

  Το τραγελαφικό όλης αυτής της προσπάθειας για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα είναι και η επίκληση της αδήριτης ανάγκης της διασφάλισης των αρχών της νομιμότητας όταν σε προηγούμενη παραπομπή ομολογεί την κατάφορη παραβίαση της νομιμότητας από το γεγονός ότι δεν πραγματοποιούνται όπως προβλέπει ο νόμος κρίσεις προϊσταμένων εδώ και πολλά χρόνια, με συνέπεια να καθηλώνονται υπηρεσιακά άξιοι, ικανοί και γεμάτοι προσόντα εργαζόμενοι υπέρ κάποιων αρεστών ημετέρων των εκάστοτε διοικήσεων και κυβερνήσεων και ακόμη και κομματικών συνδικαλιστικών παρατάξεων.

  Όπως και να έχει όμως όποια δικαιολογία και αν διατυπωθεί η σημερινή ημέρα δεν θα πάψει να αποτελεί μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του νοσοκομείου μας όχι μόνο για την απαξιωτική και υποτιμητική συμπεριφορά του διοικητή σε βάρος ενός στελέχους της νοσηλευτικής υπηρεσίας αλλά και γιατί αυτή η απόφαση μας γύρισε χρόνια πίσω σε σκοτεινές περιόδους όπου οι άνθρωποι δεν κρίνονταν από την αξία τους αλλά από τις ιδέες τους και τα πολιτικά τους πιστεύω .

  Αν πραγματικά ο κ. Ντόκος ενδιαφέρονταν για τις ικανότητες και τα προσόντα των υποψηφίων για τη θέση του Τομέα θα έβλεπε το τεράστιο βιογραφικό της συναδέλφου με τα Πανελλήνια Βραβεία την οργάνωση δύο σημαντικών τμημάτων του Νοσοκομείου, τις θητείες της στα όργανα Διοίκησης του Νοσοκομείου και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες που πιστοποιούν τις ικανότητες και τις δυνατότητες της και δεν θα υπαναχωρούσε.

  Δεν τον ενδιαφέρει όμως αυτό. Εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι το πιστοποιητικό νομιμοφροσύνης από το κόμμα που τον διόρισε (και να ακήκει κιόλας εκεί ; ……) αλλά και η συνέχιση της αγαστής συνεργασίας του με την πλειοψηφία του συλλόγου.
  Για αυτό δεν θεωρούμε καθόλου τυχαίο το χρονικό διάστημα που εξελίσσονται όλα αυτά τα γεγονότα στο νοσοκομείο ούτε είμαστε σίγουροι ότι δεν αποτελούν μέρος ενός νοσηρού σχεδίου συνδικαλιστικής και πολιτικής αποδόμησης της συναδέλφου Τσιώμου λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του συλλόγου εργαζομένων .

  Τα μηνύματα εξάλλου από τις ενέργειες του κ. Ντόκου είναι σαφή και ξεκάθαρα.
  Όποιος δεν ταυτίζεται με την «Καθεστηκυία Τάξη» δίκαιοι, φίλοι, και μέλη της Νέας Δημοκρατίας παθαίνει ότι και η κ.Τσιώμου.
  Του στέλνουμε και εμείς ένα μήνυμα .

  Δεν φοβόμαστε, δεν λυγίζουμε, δεν υποχωρούμε.
  Συνεχίζουμε σε αντίθεση με κάποιους άλλους που προσαρμόστηκαν για τα οφέλη μίας θεσούλας να αγωνιζόμαστε με συνέπεια σε αρχές , αξίες και πιστεύω.
  Τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη !!!!!!!!!!

  - Advertisement -spot_img

  Leave a reply

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ