More

  Γαλλία-Η αστυνομία απαγορεύει τη δωρεάν διανομή μασκών στο Παρίσι

  Μετάφραση Google

  Αυτό μπορεί να ονομάζεται σκάνδαλο των σκανδάλων. Η διαχείριση των μασκών από τη Γαλλία είναι πιθανώς η πιο καταστροφική που μπορεί να βρεθεί μεταξύ όλων των χωρών που επλήγησαν από το Covid19. Και αυτή η ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού δεν σταμάτησε να δείχνει ολόκληρη την έκταση αυτού του υγειονομικού φιάσκο που συνεχίζει να κοστίζει εκατοντάδες ζωές κάθε μέρα.

  Το βίντεο γυρίστηκε από τους Acta και Brains 

  Ο ιδιοκτήτης ενός ραπτικού καταστήματος γνωστού ως Μπαρακάτου, το οποίο βρίσκεται κοντά στο μετρό Château Rouge, αποφάσισε να διανείμει δωρεάν μάσκες στους κατοίκους για να τους επιτρέψει να κατακτήσουν με ασφάλεια τον δημόσιο χώρο, ιδίως εν αναμονή των 11 Μάιος, ημερομηνία κατά την οποία οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές κατά τη μεταφορά. Όμως, χωρίς να υπολογίζουμε μια αστυνομική παρέμβαση εξοπλισμένη με ένα τουφέκι που σταμάτησε αυτήν την αλληλεγγύη. Γιατί; Η συναλλαγή που οργανώνεται από τον διαχειριστή δεν θα είναι κανονιστική. Θα σας έκανε σχεδόν να χαμογελάσετε αν δεν υπήρχε σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας πίσω από αυτές τις μάσκες. Εκτός από την άρνηση της δωρεάν και μαζικής διανομής μάσκας γενικού συμφέροντος,  Το μήνυμα είναι σαφές. Δεν θα υπάρχουν δωρεάν μάσκες, αλλά μόνο πληρωμένες μάσκες από  εμπόρους λιανικής πώλησης, οι οποίες θα συνεχίσουν να γοητεύονται μέχρι την ασεβότητα. Η έλλειψη μασκών την οδήγησε να αυξήσει τις τιμές αυτών καθιστώντας τις απρόσιτες για μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Φοιτητές, smicards, δικαιούχοι της RSA, όλοι αυτοί οι επισφαλείς άνθρωποι στερούνται μάσκες χωρίς να μπορούν να βασίζονται στην αλληλεγγύη μερικών που αφιερώθηκαν για να τα διανείμουν από τα προσωπικά τους κεφάλαια.

  Το τέλος της δωρεάν διανομής μάσκας αποσκοπεί συνεπώς στη δημιουργία της ανεπάρκειας αυτού του εξοπλισμού, ο οποίος είναι ωστόσο απαραίτητος, ο οποίος τελικά συμβάλλει στην αύξηση της τιμής του. Με αυτόν τον τρόπο οι μάσκες έγιναν μηχανήματα μετρητών στη μέση της πανδημίας για μεγάλους εμπόρους λιανικής πώλησης, η οποία έχει ήδη κάνει εκπληκτικά κέρδη από την έναρξη της πανδημίας. Η ατυχία ορισμένων κάνει την ευτυχία των άλλων, μια παροιμία τόσο αληθινή επειδή ο φόβος του θανάτου και του χάους έχουν καταστήσει αυτές τις πολυεθνικές το βασικό σημείο διέλευσης για να εφοδιαστούν με τρόφιμα και τώρα μάσκες σε απαγορευτικές τιμές.

  Συνεπώς, το κέρδος βασιλιάς συνεχίζει να μειώνεται σε όλες τις μορφές του ακόμη και όταν η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κίνδυνο. Πανδημία ή όχι, όλες οι ευκαιρίες είναι καλές για επιχειρηματική δραστηριότητα και το παράδειγμα των μασκών μας φέρνει ακόμα τη θλιβερή διαδήλωση.

  Πηγή : www.revolutionpermanente.fr

  - Advertisement -spot_img

  Leave a reply

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ