Το θέατρο του παραλόγου στα πετρέλαια Καβάλας, με πρωταγωνιστές τα «αφεντικά» και τα ΜΑΤ και κομπάρσους τους εργαζόμενους, έλαβε τέλος.

Ανάρτηση της Τάνια Ελευθεριάδου – βουλευτής Καβάλας

Αναλυτικά η ανάρτηση

Το θέατρο του παραλόγου στα πετρέλαια Καβάλας, με πρωταγωνιστές τα «αφεντικά» και τα ΜΑΤ και κομπάρσους τους εργαζόμενους, έλαβε τέλος.17 συλλήψεις εργαζομένων, ανάμεσα στους οποίους και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ( τυχαίο άραγε;) ήταν το τίμημα για να ικανοποιηθεί η εργοδοσία.

Το κράτος της δεξιάς εκτέλεσε για ακόμη μία φορά το χρέος του απέναντι στους ισχυρούς και εις βάρος των εργαζομένων που προσπαθούν να υπερασπιστούν τα εργασιακά τους δικαιώματα και την αξιοπρέπεια τους.Αναρωτιέμαι ποιοι είναι ευχαριστημένοι από αυτό που συνέβη σήμερα στην πόλη μας…

Οι κυβερνητικοί βουλευτές της ΝΔ ίσως… ελπίζω να κοιμηθούν ήσυχα…Και κάτι τέτοιες στιγμές εύχομαι να μην ήμουν βουλευτής αλλά μία απλή πολίτης, όπως παλιά για να μπορώ να πω, χωρίς να παρεξηγηθώ για τις προθέσεις μου « Δεν ντρέπεστε που ενώ μπορείτε να βοηθήσετε κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας; Δεν ντρέπεστε κ. Παναγιωτόπουλε ( Υπουργέ) που σιωπάτε ενώ συμπολίτες σας κινδυνεύουν και εξευτελίζονται από την εργοδοσία και την αστυνομία;

Δεν ντρέπεστε κ. Λαζαρίδη που ανεβάζετε φωτογραφίες ότι πίνατε ούζο την στιγμή που εκατοντάδες άνθρωποι, εκ των οποίωνπλειοψηφία σας τίμησε με την ψήφο της, αγωνίζονταν για το αυτονόητο;»

Ας παρεξηγηθώ λοιπόν…Γιατί πρέπει να ντρέπεστε ❗️❗️❗️

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ