More

    Έκτακτο επίδομα σε όσους Ναυτεργάτες δεν πραγματοποίησαν θαλάσσια υπηρεσία το 2021

    Η Διοίκηση του ΕΛΟΕΝ αποφάσισε να χορηγήσει έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε όσους Ναυτεργάτες δεν πραγματοποίησαν θαλάσσια υπηρεσία μέσα στο 2021 εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας και του covid-19.

    Το ποσόν που θα καταβληθεί θα υπολογιστεί με τις μέρες τις θαλάσσιας υπηρεσίας που έχει πραγματοποιήσει ο δικαιούχος εντός του 2019 επί τον συντελεστή που θα δικαιούταν για το οικογενειακό επίδομα του 2021.

    Οι προϋποθέσεις για την χορήγηση αυτής της οικονομικής ενίσχυσης είναι:

    – Οι Ναυτεργάτες αυτοί να έχουν πραγματοποιήσει υπηρεσία εντός του 2019.

    – Να μην έχουν καταθέσει αίτηση για συνταξιοδότηση ή να μην καλύπτονταν για λόγους ασθένειας ή ατυχήματος εντός του 2021 και αυτό να αποδεικνύεται με σχετικά πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις από τον ΕΦΚΑ ή την τελευταία ναυτιλιακή εταιρεία στην οποία απασχολήθηκαν αντίστοιχα ή υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/1986 από τους ίδιους.

    Σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στον ΕΛΟΕΝ.

    - Advertisement -spot_img

    Leave a reply

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ