«Παραλάβαμε το έγγραφο από το διοικητή με το οποίο μπαίνουμε σε αναστολή εργασίας. θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση για το σκληρό πρόσωπο που δείχνει στους εργαζόμενους της υγείας, όταν στο πρώτο και δεύτερο κύμα τους βγάλαμε ασπροπρόσωπους με τα μηδαμινά μέσα που μας πρόσφεραν», σχολίασε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξένος.
«Ο καθένας έχει τους προσωπικούς του λόγους για το αν θα κάνει το εμβόλιο. Πήρα την ποινή που μου αρμόζει από αυτή τη σκληρή κυβέρνηση που δείχνει μόνο με το δάχτυλο και την τιμωρία»
Αυτά ήταν τα λόγια του Προέδρου των εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ που προφανώς εξόργισαν τους δημοσιογράφους.
Στο 1:35 δευτερόλεπτο του βίντεο εμφανίζεται ο υπουργός Εσωτερικών κ. Βορίδης να «σκάει» ένα χαμόγελο δείχνοντας έτσι όλη την αλαζονεία του