More

    Εφιαλτική νύχτα στο Τζάνειο – Ασθενείς με οξυγόνο σε καρέκλες στον διάδρομο!

    Ζούμε σε μια χώρα (και ένα σύστημα), όπου γιορτάζουμε κάθε μέρα την Πρωταπριλιά. Και όπου ο πρωθυπουργός λέει πως το ΕΣΥ άντεξε, τη μέρα που στην τηλεόραση παίζουν εικόνες που δείχνουν ασθενείς με οξυγόνο, σε καρέκλες στον διάδρομο!

    Σε μια μόνο εφημερία, το Τζάνειο έκανε 50 εισαγωγές περιστατικών με κορονοϊό, που γίνονται με διαφορά λίγων λεπτών η μία από την άλλη -όπως δείχνει μία από τις φωτογραφίες. Οι κλίνες γέμισαν και εξαντλήθηκαν και κάποιοι ασθενείς ήταν στον διάδρομο με το οξυγόνο. Έτσι, μετά τα διαβόητα ράντζα, επιστρατεύονται και οι καρέκλες, δείχνοντας πως το ΕΣΥ ποτέ δεν πεθαίνει. Το πολύ-πολύ να πεθάνουν μερικοί ασθενείς εκτός ΜΕΘ και απλών κλινών, αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό -όπως θα μας βεβαίωναν και οι “ειδικοί”.

    Δείτε στη συνέχεια τις εικόνες που μετέδωσε ο ΑΝΤ-1, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Παπαδάκη.

    Στις εικόνες που μετέδωσε αποκλειστικά η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», φαίνονται ασθενείς με οξυγόνο στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

    Τζάνειο - νοσοκομείο - εφημερία

    Χαρακτηριστικό είναι ότι όπως φαίνεται στη φωτογραφία από το βιβλίο εισαγωγών, αυτές γίνονται με διάστημα μερικών λεπτών μεταξύ τους.

    Τζάνειο - νοσοκομείο - εφημερία

    Πάντως, να σημειωθεί ότι μόνο χθες έγιναν 635 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό.

    Πηγή : Katiousa – Αντ1news

    - Advertisement -spot_img

    Leave a reply

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ