More

  Δίκτυο Συνεργασίας και Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών (στην ΕΦΕΕΑ) – Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο κος Βρούτσης

  ‘’Αν  είσαι τέκνο του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα, μαθαίνεις  ότι το χειρότερο είναι να κάνεις την διαδρομή για το εκτελεστικό απόσπασμα φορώντας τις μολυβένιες μπότες της παραίτησης ‘’
  Λουίς  Σεπουλβεδα (Το τέλος της Ιστορίας).

  Η απαράδεκτη  δημόσια ενέργεια του  Υπουργού Εργασίας  με το  να  κατηγορήσει  δυσφημoντας και συκοφαντoντας  τον κλάδο των Λογιστών  ότι  φταίνε τα δήθεν λάθη του  για το γεγονός ότι δεν πληρώθηκαν  οι εργαζόμενοι που τέθηκαν σε  αναστολή για τον  μήνα  Νοέμβριο  είναι ενταγμένη  στην λογική  του  ΄΄καλού  και  κακού  μπάτσου ΄΄  που από ότι  φαίνεται  έχει  επιλέξει  να εφαρμόσει  η  κυβέρνηση  ώστε  να  χειραγωγήσει  τους συναδέλφους  και ολόκληρη την κοινωνία.

  Μετά  το μπαράζ  των  ευχαριστιών  από  την Γ.Γ του  ίδιου  Υπουργείου  (που σημειωτέον  διέπραξε το  ίδιο  ποινικά κολάσιμο  αδίκημα  της συκοφαντίας  των  Λογιστών  την Μεγάλη Πέμπτη στο σεμινάριο του ΟΕΕ) φτάσαμε  την Δευτέρα  7 Δεκεμβρίου ο  κ.Βρούτσης  εντελώς  συνειδητά , ξεδιάντροπα και  κακόβουλα  να  κατηγορήσει  τον κλάδο  ,προκαλώντας  τεράστια  ζημία  και βλάβη στην  τιμή ,την υπόληψη , την προσωπικότητα και την επαγγελματική  υπόσταση  26.000 Λογιστών.

  Και το διέπραξε  εν  πλήρει  συνειδήσει  με σκοπό  να  απεκδύσει   από  πάνω τους  τις  τεράστιες ,οργανωτικές , επιχειρησιακές και πολιτικές  του ευθύνες.

  Με ξεκάθαρο δόλο προσπάθησε να μετακυλήσει το αλαλούμ των ενεργειών του ,τις πράξεις και παραλείψεις του ( εξέδωσε ΚΥΑ στις 26/11 για τις αναστολές Νοεμβρίου ενώ η ημερομηνία υποβολής είχε λήξει στις 24/11) στις πλάτες των Λ-Φ.

  Η  κατάπτυστη  αυτή ενέργεια   εμπίπτει στις διατάξεις του Π.Κ και τα  άρθρα  362-363 περί  δυσφήμησης και  συκοφαντικής  δυσφήμησης .
  Ορισμένες  Ενώσεις και  η Ομοσπονδία  μπροστά στην πίεση της οργής των συναδέλφων  προχώρησαν  σε  ανακοινώσεις  που  δυστυχώς  για  μια  ακόμη  φορά  δεν απηχούν  τον παλμό και  την  αγανάκτηση  των  μάχιμων  συναδέλφων   που  δίνουν πραγματικό   αγώνα  εδώ και  9 μήνες   διακινδυνεύοντας  την   υγεία  τους  ( με τραγικό αποτέλεσμα ορισμένοι να έχουν χάσει  την μάχη με την ζωή ).

  Με  την λογική του’’ ναι μεν αλλά ‘’ υπηρέτησαν για μια ακόμη  φορά  την  υποτελή  συμπεριφορά και  στάση  του  ΄΄συνεργάτη΄΄ που  διαχρονικά  ακολουθούν .

  Η  πρακτική αυτή   δυστυχώς  μας  έχει  οδηγήσει ως επαγγελματίες σε συνεχείς υποχωρήσεις  και  απομειώνει την θέση  μας  ως  επαγγελματικό  κλάδο που  αγωνίζεται  και  διεκδικεί.

  Οι  συνάδελφοι  που στελεχώνουν  την παράταξη  του  ΔΙΚΤΥΟΥ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ  και  δραστηριοποιούνται συνδικαλιστικά στα πλαίσια  της ΕΦΕΕ και της ΠΟΦΕΕ  δηλώνουμε  ότι  θα  εξαντλήσουμε   την όποια  δυνατότητα μας δίνει το  δικαιακό σύστημα  της  χώρας  ώστε να  ασκήσουμε  ένδικα μέσα και δεν θα παραιτηθούμε από κανένα  νόμιμο  δικαίωμα μας  να  προασπίσουμε την  τιμή και την υπόληψη μας.

  Αυτές  οι  συμπεριφορές  του  κ.Βρούτση  και  όποιου άλλου  υπηρεσιακού  παράγοντα  πρέπει να  βρίσκουν  την δέουσα  απάντηση  ώστε να  μην  διανοηθεί  ποτέ  κανείς στο μέλλον  να  επιχειρήσει  να παίξει  παιχνίδια στις πλάτες  των συναδέλφων

  Απαιτούμε
  Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Υπουργός από τους χιλιάδες Λογιστές για την βλάβη και ζημία που προκάλεσε με τις κατάπτυστες δηλώσεις του αποκαθιστώντας πλήρως την αλήθεια.
  Φτάνει πια!

  - Advertisement -spot_img

  Leave a reply

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ