More

    Διαγράφεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας

    Διαγράφεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας

    Παρελθόν από την Νέα Δημοκρατία αποτελεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος διεγράφη με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται και με απόφασή του τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Ά Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

    Μάλιστα, το Γραφείο Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει το εξής:

    «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται, για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφασή του τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ά Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος».

    Αφορμή αποτέλεσαν οι αντικομμουνιστικές αναφορές που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από το βήμα της Βουλής.

    Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Δρίτσας αποκάλυψε πως ο βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε στεφάνι στο Βίτσι μαζί με την Χρυσή Αυγή.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε από το βήμα της Βουλής το εξής: «Εγώ θυμίζω τον Γρίβα της ΕΟΚΑ, που είπε πως είχαμε τρεις εχθρούς, όμως οι χειρότεροι ήταν οι κομμουνιστές».

    Τότε άμεση ήταν η αντίδραση του Θανάση Παφίλη, όπου είπε «εκτός από “τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος”, υπάρχουν και χειρότερα. “Τι μπογδάνος, τι Χρυσή Αυγή”».

    Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Θοδωρής Δρίτσας όπου αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατέθεσε στεφάνι πριν λίγες μέρες μαζί με την Χρυσή Αυγή.

    Έτσι, κατά την συζήτηση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για την στρατιωτική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας, ο κ. Δένδιας ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

    «Εγώ δεν γνωρίζω ποιος έχει παραστεί στην εκδήλωση για το Βίτσι. Λέω όμως το εξής. Οποιαδήποτε προσπάθεια σήμερα, προβολή στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών στο παρελθόν για την αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους είναι απαράδεκτη. Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη, είναι πάντοτε απαράδεκτη. Η κατάθεση στεφάνου από την Χρυσή Αυγή στο αίμα νεκρών για την δημοκρατία είναι επίσης απαράδεκτη. Είναι η ώρα να σοβαρευτούμε γιατί η χώρα αντιμετωπίζει εθνική απειλή. Όσο εκπροσωπώ εγώ την κυβέρνηση εδώ, δεν θα ξαναγίνει ανεκτή στην αίθουσα εδώ τέτοια προσπάθεια».

    Διάλογος «φωτιά» Κασιμάτη-Παφίλη με Μπογδάνο: Να φοράς μάσκα όταν μιλάς, όχι μόνο την κουκούλα

    Διάλογος «φωτιά» εκτυλίχθηκε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, μεταξύ της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη, του βουλευτή του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη και του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

    Κάποια στιγμή η Νίνα Κασιμάτη απευθυνόμενη προς το Μπογδάνο του ζήτησε να φορέσει μάσκα, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ δεν φορούσε.

    Στο διάλογο παρενέβη και ο Θανάσης Παφίλης ο οποίος ζήτησε επίσης από το Μπογδάνο να φορέσει μάσκα και όχι μόνο την ..«κουκούλα».

    Ιδού ο διάλογος:

    Κασιμάτη σε Μπογδάνο: Να φοράς μάσκα όταν μιλάς

    Παφίλης: Όχι μόνο την κουκούλα, φόρα και τη μάσκα!

    - Advertisement -spot_img

    Leave a reply

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ