«Σειρά» έχει πάρει η επόμενη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα ανοίξει 173 νέες θέσεις στον e-ΕΦΚΑ. Ο νέος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση το προσεχές διάστημα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του proson, θα μπορούν να συμμετάσχουν και υποψήφιοι με απολυτήριο λυκείου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφό της Αρχής που έχει στην κατοχή του το Proson, ο νέος διαγωνισμός για τον e-ΕΦΚΑ θα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το έγγραφο το ΑΣΕΠ αυτή τη στιγμή τη στιγμή έχει σε επεξεργασία το σχέδιο της νέας προκήρυξης που θα αφορά 173 μόνιμες προσλήψεις στον Hλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή «τρέχουν» οι αιτήσεις στην 8Κ/2022 για την πλήρωση μόνιμων θέσεων σε μεγάλους φορείς του δημοσίου, ενώ στο Εθνικό Τυπογραφείο έχει αποσταλεί και νέος διαγωνισμός (2Ε/2022) για την πρόσληψη Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην ΕΘΑΑΕ και στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ