More

  Χωρίς τέλος ο εμπαιγμός και η Κοροϊδία της Κυβέρνησης στους Υγειονομικούς

  Δεν έχουν το Θεό τους Κυβέρνηση και τα Παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Με ακόμα ένα παραπλανητικό δημοσίευμα – πρωτοσέλιδο στα ΝΕΑ, προσπαθούν να θολώσουν την εικόνα για την άδικη μεταχείριση και τον εμπαιγμό που υφίστανται οι υγειονομικοί από την κυβέρνηση όλη αυτή την περίοδο που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας. Όπως δηλώνει και ο πηχυαίος τίτλος: «Ποιοι Υγειονομικοί επιβραβεύονται πρώτοι. Βοήθημα 1000€». Και πηγαίνεις στο εκτενές ρεπορτάζ, στις εσωτερικές σελίδες και τι διαπιστώνεις; Άνθρακες ο Θυσαυρός…

  « Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας, πάνω από 4.000 εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ (περίπου 5.000..) θα λάβουν οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ(1.600 μικτά..)μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα, που προωθεί το Υπουργείο.Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα προβλέπει την εκπαίδευσή τους σε σύγχρονα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα για ασφαλείς διασώσεις με τα νέα πτητικά μέσα επείγουσας διακομιδής ( δηλαδή τα 2 Νέα Αεροπλάνα και τα 2 Νέα Ελικόπτερα, της Δωρεάς του Ιδρύματος Νιάρχου..).

  Το σχέδιο εκπονήθηκε, με πρωτοβουλία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα 2014-2020», με τίτλο «Δράσεις ανάπτυξης δεξιοτήτων και ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού του ΕΚΑΒ» Το Πρόγραμμα είναι ύψους συνολικά 12.000.000€.

  Τα πράγματα όμως δεν όπως φαίνεται τόσο απλά. Οι ώρες που αφορούν τη Θεωρητική κατεύθυνση (όπως λένε θα είναι 300 ώρες/ εργαζόμενο) θα δοθούν σε ΚΕΚ(;) , προφανώς τα γνωστά που διέπρεψαν με τα «σκοιλ ελικικου» και το «Μέτζη του νέουκτη» με τους Επιστήμονες . Έτσι περίπου 4-5.000.000€ θα πάρουν τα ΚΕΚ, προφανώς για να ρεφάρουν τη προηγούμενη χασούρα. Βλέπεις η Κυβέρνηση δεν ΞΕΧΝΑ ποτέ τους φίλους της…

  Μάλιστα, μετά το παραπάνω δημοσίευμα, και τη χορήγηση της Εκπαιδευτικής Αποζημίωσης μέσω Προγράμματος ΕΣΠΑ για το ΕΚΑΒ και για να προλάβουν αντιδράσεις και το κράξιμο από τους υπόλοιπους Υγειονομικούς, η Υφυπουργός Υγείας κ. Ράπτη δήλωσε, στα ΜΜΕ ότι «Το βοήθημα προς τους εργαζόμενους ιατρούς και νοσηλευτές του ΕΣΥ, όπως έχει πει ο κ Πρωθυπουργός θα ανακοινωθεί μετά την πανδημία!!».(σ. σ. Πάμε δηλαδή για 2022…)

  Διαβάστε επίσης : Βοήθημα επιβράβευσης 1.000 ευρώ στους εργαζομένους στο ΕΣΥ

  Δηλαδή από τα Χριστούγεννα, πήγαμε το Πάσχα και τώρα πάμε στο τέλος της Πανδημίας!!. Δηλαδή όπως λέει και ο Λαός μας «Ζήσε Μάη μου…»

  Κανονικό δούλεμα των Υγειονομικών από Κυβέρνηση της Ν.Δ και τη Λίστα του Πέτσα. Μην πάνε στράφι τόσα εκατομμύρια που έχουν πάρει (> 60.000.000€…)

  Απέναντι στη κοροϊδία και τον εμπαιγμό της Κυβέρνησης με «βοηθήματα» τύπου «σκοιλ ελικικου» και το «Μέτζη του νέουκτη» οι Υγειονομικοί, τώρα που η Κοινωνία αναγνωρίζει τη συμβολή του ΕΣΥ και των Εργαζομένων στην αντιμετώπιση της Πανδημίας, διεκδικούμε ΑΜΕΣΑ δίκαιες αμοιβές για τη δουλειά μας, διπλασιασμό Ανθυγιεινού και Ωρομίσθιου, Ένταξη στα ΒΑΕ, Επαναφορά 13ου -14ου και Μονιμοποίηση των Συμβασιούχων.

  Διαβαστε επίσης : Μοιράζουν «πέτσινα» λεφτά στους υγειονομικούς

  Ας καταλάβει επιτέλους η Κυβέρνηση και ο κ Μητσοτάκης, ότι οι Εργαζόμενοι στην Υγεία δεν είμαστε κορόιδα να μας φλομώνουν με ψέματα και υποσχέσεις και βοηθήματα «μαϊμού». Τους έχουμε πάρει χαμπάρι και θα τα πούμε όταν θα έρθει η ώρα να δώσουν την ΑΠΑΝΤΗΣΗ τους οι Υγειονομικοί…

  ΑΡΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

  - Advertisement -spot_img

  Leave a reply

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ