More

  «Ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια»: Πανελλαδική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο (φωτ.)

  Σε διαρκή ετοιμότητα και επαγρύπνηση βρίσκονται οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε όλη τη χώρα, ενόψει της κατάθεσης του αντεργατικού νομοσχεδίου που θέλει να φέρει βαρύ πλήγμα στον κόσμο της εργασίας. Η απεργία της 6ης Μαϊου είναι το πρώτο μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού ενάντια στο νομοσχέδιο Μητσοτάκη – Χατζηδάκη και προετοιμάζοντας το έδαφος τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε κάθε γωνιά της χώρας φροντίζουν να ενημερώσουν τους πολίτες για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

  Ενδεικτικά, μερικά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε γραφεία, εργοστάσια, στους εμπορικούς δρόμους, στις λαϊκές, με τη διανομή ενημερωτικών εντύπων και συζήτηση με τους εργαζόμενους (περισσότερες φωτογραφίες εδώ):

  Άρτα

  laikiagora1.jpg

  Τη Λαϊκή Αγορά της Άρτας επισκέφτηκε το πρωί της Μ. Τρίτης αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Άρτας, με τη βουλευτή Άρτας και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Όλγα Γεροβασίλη

  laikiagora7_1.jpg

  Στόχος να ενημερώσουν παραγωγούς, εμπόρους, αλλά και καταναλωτές για τις σαρωτικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στον τρόπο λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών.

  Ανατολική Αττική

  Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΣΥΡΙΖΑ THOEYNGHARA MO /όχι. φθηνή ελαστική εργασία/ ΑΗΜΟΥΩ ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια όχι κατάργηση 8ωρου Ωρωπός"

  Ανάρτηση πανό στον Ωρωπό

  Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΣΥΡΙΖΑ Α κατάργηση μόα ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ"

  Και στην πλ. Αγίου Δημητρίου

  Βύρωνας

  vyriona2.jpeg

  Οι Ο.Μ. ΒΥΡΩΝΑ Ανατολικά και Δυτικά, περιόδευσαν στα μαγαζιά της πόλης με την βουλευτή Νότιου Τομέα Θεανώ Φωτίου, μοιράζοντας υλικό για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και το αντεργατικό εργασιακό νομοσχέδιο.

  vyriona1.jpeg

  vyr-fyl.jpeg

  Γιάννενα

  Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

  Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων πραγματοποίησε εξορμήσεις στην πόλη των Ιωαννίνων, στην κεντρική πλατεία,  σε περιοχές του Δήμου Ιωαννιτών, σε super market καθώς και σε εργασιακούς χώρους όπως γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, νοσοκομεία, ΕΚΑΒ  κλπ  όπου μοιράστηκαν φυλλάδια και έγινε σχετική ενημέρωση

  Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο

  Δράμα

  Η προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης συνεχίζεται και στη Δράμα, όπου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δράμας, παρουσία του βουλευτή Θεόφιλου Ξανθόπουλου, επισκέφτηκε το Διοικητήριο και το Δημαρχείο της πόλης, ενώ προχώρησε και σε αφισοκόλληση.

  drana1.jpg

  drama2.jpg

  Δυτική Αττική

  Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΥΡΙΖΑ อ) Φθηνη /όχι ελαστική όχι κατάργηση Βωρου ασταμάτητα δουλεύουν ρολόγια μόνο τα REDMI NOTE PRO QUAD CAMERA WVለ VNU"

  Από την εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής

  Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται
  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "m Άγιος Αντώνιος Aghios Antonios"
  Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

  Εύβοια

  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "ΑΛΙΒΕΡΙ"
  Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, κάθεται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ΛΑΡΚΟ"
  Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ΔΕΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ"

  Ηγουμενίτσα

  Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και οδός
  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

  Ηράκλειο Κρήτης

  Ενημερωτική εξόρμηση για την αντεργατική καταιγίδα που ετοιμάζει η κυβέρνηση πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηρακλείου στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

  syriza-exormisi-her-2.jpg

  Με επικεφαλής τους βουλευτές του νομού Σωκράτη Βαρδάκη, Νίκο Ηγουμενίδη, Χάρη Μαμουλάκη και τον συντονιστή της ΝΕ Ηρακλείου του κόμματος Δημήτρη Κλαράκη, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες και αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα. Μοίρασαν επίσης φυλλάδια, ενημέρωσαν για τις αντεργατικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου και εξήγησαν την σημασία που θα έχει η μαζική συμμετοχή στις φετινές διαδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά, οι οποίες λόγω της αργίας του Πάσχα μεταφέρθηκαν στις 6 του Μάη.

  syriza-exormisi-her-3_1.jpg

  Η κινητοποίηση ενάντια στα νεοφιλελεύθερα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα αποτελέσει τη «μητέρα των μαχών» και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό του κόσμου της εργασίας.

  Καβάλα

  8oro.jpg

  Πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στο λιμάνι της πόλης, ενάντια στην κατάργηση του 8ώρου

  Θεσσαλονίκη

  Οι εξορμήσεις ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι από το κέντρο της πόλης και συνεχίστηκαν το απόγευμα στη Σταυρούπολη, στις Συκιές και στην τοπική αγορά του Φαλήρου. Δήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 29/4/2021 έχουν προγραμματιστεί εξορμήσεις στη λαϊκή αγορά Φαλήρου και στην Καλαμαριά.

  thessry1.jpg

  sykies12.jpg

  Καλαμάτα

  kalamat1.jpg

  Επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους της Καλαμάτας πραγματοποίησαν κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους πως με το νέο «εργασιακό» νομοσχέδιο η κυβέρνηση της ΝΔ επιτίθεται στον κόσμο της εργασίας για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών και της ολιγαρχίας. Σε εξόρμηση στη λαϊκή αγορά της πόλης, μίλησαν με τους πολίτες για το νομοσχέδιο που διαλύει τον κοινωνικό χαρακτήρα των Λαϊκών Αγορών, πετώντας έξω από αυτές παραγωγούς, επαγγελματίες και πωλητές, διαλύοντας τη λειτουργία τους και φιλοδοξώντας να τις μετατρέψει σε υπαίθρια σουπερμάρκετ, ανοίγοντας έτσι την πόρτα σε μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και εταιρικά σχήματα.

  Καρδίτσα

  ne_karditsa_1.jpg

  Ο ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας προχώρησε σε διανομή ενημερωτικού υλικού σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης, σε supermarket, στη λαϊκή αγορά, σε τράπεζες, στα ΕΛΤΑ, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας, και συζήτησε με τους πολίτες για τη νέα επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση στα δικαιώματα των εργαζομένων

  ne_karditsa_7.jpg

  Καρπενήσι

  Δράση και στην πόλη του Καρπενησίου από τον ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας, με αφίσες και διανομή φυλλαδίων που ενημερώνουν για το αντεργατικό νομοσχέδιο σε εργαζόμενους και πολίτες στο δρόμο. Στάλθηκε δε και τυπωμένο υλικό σε συντρόφους στα χωριά της περιοχής για διανομή όταν ανοίξουν οι χώροι εστίασης και τα καφενεία.

  karpen234.jpg

  karpen3214.jpg

  Λασίθι

  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

  Λιβαδειά

  Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

  Μεσολόγγι

  mesol-21.jpg

  Πανό ενάντια στην κατάργηση του 8ωρου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι, και ενημερωτική εξόρμηση στην πόλη:

  mesolog1.jpg

  Νέα Σμύρνη

  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
  Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

  Νότια Προάστια Αθήνας

  Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και οδός

  Ξάνθη

  Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
  Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και υποδήματα

  Πάτρα

  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

  Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας πραγματοποίησε εξόρμηση, την Μεγάλη Τετάρτη 28.4, στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας ενημερώνοντας εμπόρους, εργαζόμενους και πολίτες για το σχέδιο νόμου που απεργάζεται η κυβέρνηση το οποίο αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα στον κόσμο της εργασίας.

  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
  Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

  Από την εξόρμηση στην οδό Ακρωτηρίου

  Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

  Ρέθυμνο

  reth2.jpg

  Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, μαζί με τον βουλευτή Α. Ξανθό, συζήτησε με τους πολίτες για τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης, δίνοντας και σχετικό ενημερωτικό υλικό

  rethymn1.jpg

  Πειραιάς

  Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

  Σέρρες

  Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
  Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

  serres2.jpg

  Eνημερωτική εξόρμηση στο παζάρι των Σερρώνserres1.jpg

  Τρίπολη – Μεγαλόποληarkad234.jpg

  Στιγμιότυπα από τις από κοινού δράσεις των Οργανώσεων Μελών Δυτικού και Ανατολικού Τομέα Δήμου Τρίπολης, με διανομή υλικού και ανάρτηση αφισών σχετικά με το επικείμενο αντεργατικό νομοσχέδιο που απειλεί να πλήξει την εργασιακή ασφάλεια και τα εργασιακά δικαιώματα.

  megal21.jpg

  Χίος

  xios-ne.jpg

  Το νομοσχέδιο της ΝΔ για τα εργασιακά φέρνει πλήρη ισοπέδωση ωραρίου, οικονομικών και εργατικών δικαιωμάτων, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου που προχώρησε σε αφισοκόλληση και διανομή σχετικού υλικού ενόψει και των κινητοποιήσεων της Πρωτομαγιάς

  xios43.jpg

  ΠΗΓΗ

  - Advertisement -spot_img

  Leave a reply

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ