Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για το πώς τελικά «κάθισε» στη συγκεκριμένη κρίσιμη θέση ο μοιραίος (και ίσως άπειρος) σταθμάρχης της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ξεπερνώντας όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για «έλλειψη εκπαίδευσης» κτλ, σύμφωνα με νέα στοιχεία του ρεπορτάζ του Μega, ο 59χρονος που άρχισε να εργάζεται τις τελευταίες βδομάδες στην νευραλγική θέση, φαίνεται να διατηρεί στενές σχέσεις με μια βουλευτή του Νομού Λαρίσης με την κόρη του μάλιστα να δουλεύει στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή!

Μάλιστα, σχετικό ρεπορτάζ του zougla.gr, αναφέρει ότι παρά την έλλειψη εμπειρίας του, ο 59χρονος επιθυμούσε τη θέση του σταθμάρχη λόγω των αυξημένων αποδοχών σε σχέση με τη δουλειά του αχθοφόρου που έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο οικογένειες διατηρούν πολύ στενές σχέσεις καθώς μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο 59χρονος έτρωγε με τον πατέρα της βουλευτή.

Η διαδρομή του σταθμάρχη Β.Σ. , ως ότου ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση, περνάει από “κόσκινο” τις τελευταίες ώρες.

Ο ίδιος φέρεται να υπηρετούσε για πολλά χρόνια στο τμήμα αποσκευών του ΟΣΕ. Για τον λόγο αυτό κάποιοι συνάδελφοί του στα social media τον αποκαλούσαν “ο αχθοφόρος”.

Με την έλευση της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποκαλύπτει το zougla.gr, γίνεται μετακλητός υπάλληλος στο Υπουργείο Παιδείας!

Δεν είναι ωστόσο ικανοποιημένος. Ειδοποιείται αρμοδίως πώς στον ΟΣΕ «τρέχει» εσωτερική διαδικασία επιλογής από το υπαλληλικό προσωπικό υποψηφίων σταθμαρχών.

Καταθέτει αίτηση η οποία  γίνεται αποδεκτή. Παρακολουθεί ταχύρρυθμη εκπαίδευση. Περνά εξετάσεις.

Κάποιοι ωστόσο σιδηροδρομικοί, που γνωρίζουν τις διαδικασίες, εξηγούν πώς ένα από τα εξεταστικά κριτήρια για τη βαθμολόγηση της ικανότητας αντίληψης των μελλοντικών σταθμαρχών ήταν η… καταμέτρηση βαγονιών.

Ο B.Σ., γίνεται δεκτός για μια νευραλγική θέση, που όμως έχει πολλά… “νυχτερινά”. Ως σταθμάρχης τοποθετείται στη Λάρισα όπου είναι και το σπίτι του.

Ο ίδιος με ανάρτηση του στις 24 Ιανουαρίου 2023 στο Facebook  ανακοινώνει πώς αναλαμβάνει καθήκοντα σταθμάρχη.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ