Απλήρωτοι για 2 μήνες (Οκτώβριο και Νοέμβριο) είναι οι εργαζόμενοι σε υποέργο που εκτελείται με αυτεπιστασία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη.

Τη διαχείριση ως 31 Οκτώβρη την είχε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης και οι πληρωμές γίνονταν κανονικά. Ωστόσο, έγινε απένταξη της διαχείρισης από την Περιφέρεια, για να αναλάβει άμεσα το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΥΠΕΜΕΡΑΑ), κάτι που δεν έγινε ακόμα εδώ και 1,5 μήνα!

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων απαιτούν η Ένωση Οικοδομών και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπάλληλων Αλεξανδρούπολης σημειώνοντας πως «μέσα λοιπόν στον κυκεώνα ευθυνών και υπευθύνων, χωρίς να υπάρχει καμία εξέλιξη και ενημέρωση μέχρι σήμερα, οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι. Με τους ρυθμούς αυτούς είναι αμφίβολο αν θα πληρωθούν έγκαιρα και για τον Δεκέμβριο (ο μισθός καταβάλλεται στις 27 Ιανουαρίου) αφού μεσολαβούν γιορτές και οι διαδικασίες συνήθως ‘’παγώνουν’’».

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ