Βαρύτατη η ευθύνη εκείνων που από τη θέση της δικής τους ασφάλειας έβγαλαν όλο το μένος και την εκδικητικότητά τους σε μια αδύναμη γυναίκα που παλεύει ολομόναχη να ζήσει αξιοπρεπώς ένα ανήλικο παιδί.

Απίστευτο αλλά αληθινό! Υπάλληλοι του Δήμου Αχαρνών, εισηγήθηκαν την απόλυση τρίωρης καθαρίστριας των 300 ευρώ μητέρας ανηλίκου παιδιού και μονογονεϊκής οικογένειας. Αυτό καταγγέλλει ο Κωνσταντίνος Παπακώτσης, Διευθυντής του 6ου ΓΕΛ Αχαρνών

Όπως επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Παπακώτσης, η εργαζόμενη που την έπαιρναν συνέχεια από το σχολείο όπου είχε τοποθετηθεί και την έστελναν καθημερινά με πρωτοφανή μεροληψία δεξιά κι αριστερά, δεν είχε διαμαρτυρηθεί, μέχρι τη στιγμή που αντί να στείλουν συνεργείο, να μαζέψει και να πετάξει τα μπάζα από το ταβάνι που είχε καταρρεύσει πρόσφατα δίπλα απ’ τα κεφάλια παιδιών και προσωπικού, στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, έστειλαν την ίδια να κάνει αυτή τη δουλειά.

Οι εύλογες διαμαρτυρίες της θεωρήθηκαν απρεπείς και οι υπάλληλοι του τμήματος του Δήμου κίνησαν αυθαίρετα και με πρωτοφανή ταχύτητα τις διαδικασίες απόλυσης της γυναίκας, κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας και κάθε νόμιμης διαδικασίας.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ