Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δ. Γιαννακόπουλου και Π. Πολάκη, με αφορμή ανάρτησης του τελευταίου στα social media πως ιδιοκτήτης μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας ,ελληνικής ,θα τραπεζώσει τους διοικητές των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης σε πολύ ακριβό εστιατόριο της πόλης …

Δείτε την ανάρτηση

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και επέλεξε να στείλει ένα οργισμένο μήνυμα κατά του Παύλου Πολάκη.

«Ρε γελοίο υποκείμενο Πολάκη, ρε γελοίο υποκείμενο, πάλι μαστουρωμένος είσαι; Ό,τι κάνουμε πάντα το κάνουμε βάσει νόμου και Κώδικα Δεοντολογίας. Γελοίο υποκείμενο! Που όταν βγήκες κυβέρνηση, στο πρώτο ραντεβού που ήρθα να σε δω, γύρισες και είπες ότι εμένα η δουλειά μου είναι να σας κλείσω, γιατί είμαστε ταξικοί εχθροί. Ποιοι είναι ταξικοί εχθροί ρε; Γελοίο υποκείμενο!».

Δείτε την ανάρτηση

Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη

Χθες βράδυ έκανα την καταγγελία που φαινεται στη φωτο 1 για τραπεζωμα των Διοικητων των νοσοκομειων Θεσσαλονίκης από ιδιοκτήτη μεγάλης Ελληνικής Φαρμακευτικικης εταιρείας .

Την καταγγελία αυτή ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ,ο Δημητρης Γιαννακοπουλος της ΒΙΑΝΕΞ ο οποίος ανέβασε ένα παρακμιακό βίντεο στο Τικ-Τοκ με εμετικούς χαρακτηρισμούς για μένα και απίθανες ΨΕΥΤΙΕΣ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα !!(φωτο 2,όποιος θέλει, το βλέπει εκει ,σιγά μην ανεβάσω και σύνδεσμο)

Άκου λοιπόν καλά Δημήτρη Γιαννακοπουλε:

Δείτε όλη την ανάρτηση

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ